Számítógép, elektronikai eszközök, irodatechnika, laptop és számítástechnikai tartozékok webáruháza - PB Computer

Elérhetőségeink

Ügyfélszolgálat: +36 (82) 461-457
+36 (30) 631-4024

Cím: Barcs, Köztársaság u. 11.

Hírlevél feliratkozás

Legyen naprakész hírlevelünkkel, mely segítségével érdekes/új termékeket ismerhet meg, valamint értesülhet kiemelt ajánlatainkról.

Bemutatkozás

Cégünk 2006 februárjában alakult, elsősorban számítógépek, kiegészítők és egyéb számítástechnikai-elektronikai eszközök, irodatechnikai készülékek és alkatrészek értékesítésével, valamint szervizelésével foglalkozunk. Megalakulásunk óta cégünk folyamatos és nagymértékű fejlődésének köszönhetően ma már jelentős szereplővé váltunk a környék számítástechnikai piacán. A környék vállalkozásainak, cégeinek és állami intézményeinek nagy részét cégünk szolgálja ki, de ezen kívül nagyon fontos számunkra az egyéni ügyfelek megfelelő kiszolgálása is. Mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleinket széles kínálatból, lehetőleg raktárkészletről, a legjobb áron szolgáljuk ki. Nagy hangsúlyt fektetünk a rugalmas és megbízható ügyfélkezelésre, a gyors és korrekt garanciális ügyintézésre. Árukínálatunkban szinte mindent megtalálhat üzletünkben, ha mégsem találná amit keres, megrendelés esetén akár másnapra szállítjuk a kívánt terméket.

Mottónk, "Minőség a számítástechnikában" is azt tükrözi, hogy a lehető legjobb minőségű szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleink számára.

Gyors szakszervizünk készséggel áll ügyfeleink rendelkezésére, kiszállással, akár helyszíni probléma megoldással is. Rövid határidővel javítjuk meg számítógépét, notebook-ját, monitorát, nyomtatóját, bármilyen egyéb számítástechnikai - irodatechnikai berendezését. Vállalunk átalánydíjas karbantartást, rendszerfelügyeletet, egyéni feltételekkel is.

 

Kategóriák