Számítógép, elektronikai eszközök, irodatechnika, laptop és számítástechnikai tartozékok webáruháza - PB Computer

Elérhetőségeink

Ügyfélszolgálat: +36 (82) 461-457
+36 (30) 631-4024

Cím: Barcs, Köztársaság u. 11.

Hírlevél feliratkozás

Legyen naprakész hírlevelünkkel, mely segítségével érdekes/új termékeket ismerhet meg, valamint értesülhet kiemelt ajánlatainkról.

Szolgáltatásaink

Kiskereskedelem:

Barcsi üzletünk a hétköznapreggel 8:30-tól 17:00-ig tart nyitva,szombaton 8:30-tól 12:00-ig. Üzletünkben rengeteg terméket tartunk készleten, ha valamit mégsem talál, 1-2 napos határidővel beszerezzük azt.

Szerviz:

Rövid határidővel javítjuk meg szoftveres vagy hardveres meghibásodásait számítógépén, notebook-ján. TFT-LCD monitorok, nyomtatók, faxok, szünetmentes tápegységek, irodai és számítástechnikai készülékek javítását is vállaljuk.

A számítógépeknél gyakran okoz meghibásodást a rendszeres karbantartás hiánya. Miképp egy autót, úgy a számítógépet is karban kell tartani, tisztítani, ápolni kell, hogy megbízható, és hosszú élettartamú legyen. Tapasztalataink szerint a rendszeres karbantartás csak nagyon ritkán történik meg, és a legtöbb meghibásodás is ebből adódik. Kérjen tanácsot kollégáinktól, akik szívesen állnak az Ön rendelkezésére!
A javítást kizárólag egy dolog akadályozhatja meg: ha az nem gazdaságos.
Ezesetben értesítjük ügyfelünket, és tájékoztatjuk a további lehetőségekről. A javításra beadott készülékéről munkalapot veszünk fel, valamint átadunk egy átvételi elismervényt. Ügyeljenek az elérhetőségeik pontos megadására, mert kollégáink csak azokon keresztül tudják elérni Önt. Az átvételi elismervénytszükséges magával hozni, ha kollégánk értesítette Önt a javítás elkészültekor, ellenkező esetben nem tudjuk a készüléket átadni. Kérjük ügyfeleinket, a munkalaplezárt példányát őrizzék meg, garanciális esetben szükség lehet rá. Önt nem fogja meglepetés érni a javítás során, mert amint kiderítettük hogy mi a hiba oka, illetve mennyibe kerülne a javítás, azonnal közöljük, még mielőtt elkezdenénk a javítást. Így Ön eldöntheti hogy megjavíttatja-e a készülékét, vagy esetleg eláll tőle.

Kategóriák