Számítógép, elektronikai eszközök, irodatechnika, laptop és számítástechnikai tartozékok webáruháza - PB Computer

Elérhetőségeink

Ügyfélszolgálat: +36 (82) 461-457
+36 (30) 631-4024

Cím: Barcs, Köztársaság u. 11.

Hírlevél feliratkozás

Legyen naprakész hírlevelünkkel, mely segítségével érdekes/új termékeket ismerhet meg, valamint értesülhet kiemelt ajánlatainkról.

Számlázó

-
InCash Standard számlázó program

InCash Standard számlázó program

  • Az InCash Standard verzió azoknak a cégeknek, vállalkozásoknak ajánlott, akik tevékenységi körük alapján főként szolgáltatásokat kívánnak számlázni és nincs szükségük raktárkezelésre, a számlázást azonban több felhasználó szeretné végezni.
23 990 Ft nettó 18 890 Ft
Raktáron
InCash Light számlázó program

InCash Light számlázó program

  • Azoknak a cégeknek, vállalkozásoknak ajánlott, akik tevékenységi körük alapján főként szolgáltatásokat kívánnak számlázni, vagy készletkezelés nélküli termékértékesítést végeznek. A programban több felhasználó is nyilvántartható, a jogosultsági rendszer személyre szabható.
9 990 Ft nettó 7 866 Ft
Raktáron
InCash Professional számlázó és raktárkezelő program

InCash Professional számlázó és raktárkezelő program

  • Az InCash Professional verzió azoknak a cégeknek, vállalkozásoknak ajánlott, akiknek kiskereskedelmi boltjuk vagy irodájuk van, ahol nagy számú vevő- és készletkezelés folyik, esetleg tevékenységi körük alapján több raktárt használnak. A program alkalmas 3 db ár kezelésére és többféle kedvezmény nyújtási lehetőséget ad.
59 990 Ft nettó 47 236 Ft
Raktáron
InCash Trade számlázó és raktárkezelő program

InCash Trade számlázó és raktárkezelő program

  • Az InCash Trade verziót kifejezetten az egyszerűsített számlázás és készletkezelés funkció megvalósítására fejlesztettük ki. Minden funkció megtalálható benne, amely szükséges lehet kisebb kereskedelmi egységek napi értékesítési és készletgazdálkodási feladatainak megoldásához.
19 990 Ft nettó 15 740 Ft
Raktáron

Kategóriák