Számítógép, elektronikai eszközök, irodatechnika, laptop és számítástechnikai tartozékok webáruháza - PB Computer

Elérhetőségeink

Ügyfélszolgálat: +36 (82) 461-457
+36 (30) 631-4024

Cím: Barcs, Köztársaság u. 11.

Hírlevél feliratkozás

Legyen naprakész hírlevelünkkel, mely segítségével érdekes/új termékeket ismerhet meg, valamint értesülhet kiemelt ajánlatainkról.

Vásárlási feltételek

Webáruház adatai:

Az Ön által vásárolt termékek eladója a Pintér és Burján Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság.

 • Cím: 7570 Barcs, Köztársaság u. 11.
 • Adószám: 22258256-2-14
 • Közösségi adószám: HU22258256
 • Cégjegyzékszám: 1406307793
 • Telefonszámaink: 82/461-457 - 30/631-4024
 • E-mail: info@pbcomputer.hu

  Webáruházunk használatával Ön a következő feltételeket magára nézve kötelezőnek fogadja el.

  A weboldalon feltütetett "webshop ár" kizárólag a webáruházban történő vásárlás esetén érvényes!


  A www.pbcomputer.hu internetes portálon szereplő számítástechnikai eszközök két módon vásárolhatók meg:


  1. Kiskereskedelmi forgalomban személyesen a Pintér és Burján Bt. (pbcomputer). üzlethelyiségében (7570 Barcs, Köztársaság u. 11.).

  2. A www.pbcomputer.hu internetes portálon üzemelő webáruházon keresztüli (online) vásárlási feltételek szerint.

  A jelen Feltételek tartalmazzák a Pintér és Burján Bt. (továbbiakban: Eladó) webáruházában az Eladó által forgalomba hozott termékeket megrendelők, illetve az alábbiak szerint megvásárolni kívánók Eladóval szemben érvényesíthető jogait, illetve az Eladó korlátozott kötelezettségeit és felelősségét. A Vevő a www.pbcomputer.hu portálon a megrendelés elküldésével egyidejűleg elfogadja és magára kötelezőnek ismeri el jelen webáruházon keresztüli Vásárlási Feltételeket. Az Eladó fenntartja a jogot magának arra, hogy jelen Feltételeket bármikor, a Vevőnek küldött előzetes értesítés nélkül módosítsa.


  A szerződés létrejötte:


  A Vevő tudomásul veszi, hogy a www.pbcomputer.hu portálon végrehajtott megrendelést követően az Eladó általi visszaigazolás következményeként a megrendelt termékre közötte és az Eladó között adás-vételi illetve szállítási szerződés jön létre.
  A megrendelés leadásakor a www.pbcomputer.hu portál által generált automatikus email üzenet nem minősül visszaigazolásnak, az kizárólag a megrendelés sikeres rögzítését és Eladó felé történt továbbítását nyugtázza. A szerződés kizárólag magyar nyelven jön létre.
  A Vevő a megrendelés leadásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.
  Eladó a Vevő vételi ajánlatának (megrendelésének) megérkezését követően köteles a Vevő részére a vásárlást elektronikus úton (e-mailben) visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 48 órán belül a Vevő részére nem érkezik meg, akkor az Eladó ajánlati kötöttsége, illetve a Vevő bárminemű kötelezettsége minden további feltétel nélkül automatikusan megszűnik.

  Vásárlástól való elállás:

  A 17/1999.(II.5) Kormányrendeletben részletes leírást talál az elállási jog gyakorlásáról.

  Az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni.

  A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával, ill. kitöltött visszavásárlási nyilatkozattal együtt visszajuttatnia az Eladó címére. Az Eladó kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a termék vételárát megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban a Vevőnek kell gondoskodnia, az ezzel kapcsolatos költségek a Vevőt terhelik.

  • Az Eladó utánvétes postai küldeményt technikai okokból nem tud fogadni. A vételár visszafizetése csak a visszafizetési kötelezettség kivizsgálása után utólag, banki átutalással vagy postai csekken történő visszafizetéssel lehetséges a 17/1999. (II.5.) számú kormányrendeletben foglaltak szerint.

  Elállás esetén az Eladó a termék vételárát nem köteles abban az esetben visszatéríteni:

  • ha a termék nem eredeti állapotban került visszaszállításra (pl. sérült, kopott, használat nyomai láthatók rajta, stb.)
  • hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta

  • olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (pl: kérésre összeállított konfigurációk)

  • ha egyedi igény szerint készült termékről van szó (pl. számítógép konfiguráció, egyedileg legyártott termékek)

  Termék(ek) visszaszállításával kapcsolatban kérjük, hogy egyeztessen velünk elérhetőségeink valamelyikén!

  Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei:

  Amennyiben a regisztráció illetve a rendelés leadása során hibás adatot adott meg, de már nem tud rajta módosítani, kérjük, jelezze elérhetőségeink valamelyikén, és munkatársunk hamarosan javítani fogja a kérésének megfelelően!

 

Minden esetben törekszünk a lehető legpontosabb tájékoztatásra a termékeinkkel kapcsolatban. Ettől függetlenül ki kell jelentenünk, hogy a megjelenő képek illusztrációk, a termékek paraméterein és összeállításán a gyártó bármikor, előzetes bejelentés nélkül változtathat!

Kategóriák